maandag 30 november 2009

Hypnose praktijk

Thuiskomen in jezelf
Mijn naam is Leonie Vervoort. Ik heb al jarenlange ervaring in het coachen , ondersteunen en begeleiden van mensen en heb een achtergrond in de hulpverlening als maatschappelijk werker en zorgcoördinatrice binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg.
Ik heb een opleiding tot hypnotherapeut gevolgd bij the national guild of hypnotists en ik ben aangesloten bij de Nederlandse vereniging Hypnovisie.


Thuiskomen in jezelf……… luisteren naar je innerlijke kern, je oergevoel, je diepste wezen, je ware karakter.
Hypnose kan de deur openen naar het bereiken van je doelen, het ontdekken van je potentieel en waardering geven voor een voller bewustzijn van je diepste verlangens.

Hypnose kan je ondersteunen in het bepalen wat voor jou het meest belangrijk is in het verbeteren van je vaardigheden in het leven en je leiden naar de gereedschappen voor verandering die in jezelf al aanwezig zijn.
Kan het voor jou werken?

Iedereen kan in hypnose gaan:
1. Als je het wil laten gebeuren
2. Als je open staat voor suggestie
Het onbewuste is een geweldige computer, we gebruiken maar 5% van onze gehele geest. De andere 95% wordt aangesproken in een hypnotische staat van bewustzijn.

Als je open staat voor suggestie en je oprecht wilt verbeteren op een bepaald gebied, dan ontmoet je de noodzakelijke onderdelen voor succes.Als je nog nooit hypnose geprobeerd hebt, ervaar het vandaag en laat je bewuste, drukke geest, toeschouwer zijn in je ontmoeting met je eigen innerlijke bewustzijn.
Wat is hypnose nu precies? Hypnose of trance is wat iedereen zonder er steeds bij stil te staan, dagelijks meemaakt: een natuurlijk verschijnsel, zoals het wakker- en in slaap zijn.

B.v.: je bent verdiept in een boek, jouw werk. Je gaat helemaal op in een film. Je bent aan het dagdromen of je ontdekt in de auto dat je plotseling een heel stuk verder bent dan je dacht

Bij hypnotherapie roepen we een dergelijke trance bewust op om je te concentreren op je innerlijk, waardoor meestal vlot en effectief manieren worden gevonden om je functioneren te verbeteren.
Je houdt controle in hypnose!
Je blijft in trance alert en houdt de controle. Denk aan een lange autoreis: terwijl je ontspannen rijdt, reageert het onbewuste direct op de juiste manier op een onverwachte verkeerssituatie.


Hypnotherapie kan onder meer gebruikt worden bij:

 het bevorderen van motivatie en zelfvertrouwen


 het voorkomen en bestrijden van overtollige stress


 de aanpak van eetverslaving en overgewicht


 stoppen met roken


 slapeloosheid


 pijnbeheersing

 versterking van het immuunsysteem

 het bereiken van persoonlijke doelstellingen


 hulp bij zwangerschap en bevalling


 ondersteuning van medische behandelingen

 richting geven aan je eigen leven

 verhelpen van hinderlijke gewoonten

 bedplassen

 concentratieproblemen

 aanleren van zelfhypnose
De keus is aan jou
Door hypnotische ervaringen kom je op een keerpunt, waarop het gemakkelijker wordt om jezelf te herconditioneren tot succes.

Je zult positiever, energieker en optimistischer worden.

Je zult optimistischer in het leven staan en kansen om te slagen en iets te bereiken zien in situaties waar je voorheen angst, mislukking en “meer van hetzelfde”zag.
Contact gegevens:
Leonie Vervoort
Nijmegen
Telefoon: 06-47871100
Email:leoniekaya@gmail.com
http://thuiskomeninjezelf.blogspot.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen