zondag 14 februari 2010

Ode aan Hypnotherapie instructor Gerald Kein

Ode aan Hypnotherapie instructor Gerald Kein


Er zijn van die mensen die je fascineren, door de warmte, puurheid en liefde die ze uitstralen en wijsheid en ook inzichten.

zo iemand is Gerald Kein in de wereld van de hypnotherapie, een zachtaardig persoon met een warme manier van onderwijzen van hypnotherapie.deze man heeft gigantische humor, heeft zijn tijden ook gekend dat hij het moeilijk gehad heeft, en geeft door hoe we hier mee om kunnen gaan, waar hij van geleerd heeft, hoe hij het nu zou doen met alle kennis die er Nu is.

bij trainingen geeft hij concrete voorbeelden van eigen ervaringen en ook hij heeft hypnotherapie ondergaan bij een collega van hem zoals hij vertelt in een van zijn trainingen.

hij leidt een indrukwekkend en wereldbekend hypno instituut in Amerika en is een van de bestuurleden van de National Guild of Hypnotists vereniging, waar ik ook door opgeleid ben als hypnotherapeut.


Hij geeft nog veel les op seminars van de NGH hij is momenteel 71 jaar en straalt als een jeugdige jongeman.
Hij doet veel voor de gemeenschap en werkt veel met palliatieve zorg en pijn controle door hypnotische anesthesie.

Hij heeft veel fantastische hypnotische technieken ontwikkeld, voortbouwend op die van David Elman. hij heeft zich verdiept in een hele diepe staat van hypnose , Ultra Depth en vergeving therapie en specifieke manieren van regressie therapie en zelf hypnose technieken.
Verder geeft hij ook pijn controle seminars bij onder andere bevallingen ( hypno birth) en kleine ingrepen . Hierbij leert hij zijn cliƫnten zichzelf in diepe hypnose te brengen wanneer ze het nodig hebben. deze vaardigheden traint hij bij zijn cliƫnten in wanneer zij in een hele diepe fase van hypnose verkeren, de somnambulistische staat.

Hierbij geeft hij helder les, en spoort hij zijn pupillen aan om te blijven ontdekken, er is nog zo veel op dit gebied van de hypnotherapie te ontdekken.

hij heeft een intrigerende zelf hypnose methode ontwikkeld, de lichtknop techniek. hierbij leer je in trance je eigen lichtknop in je hersenen te verbeelden en om te zetten. deze methode train je in door verschillende weken te oefenen, totdat het net zo gewoon is geworden als de wc gang of tandenpoetsen.

en dan als je een keer voor een stoplicht staat en je ergert aan het verkeer, kun je even jezelf 1 minuut toestaan in zelfhypnose te gaan en op te laden.

deze methode zal ik binnenkort ook gaan opnemen in mp3 formaat voor mensen die bij mij komen voor hypnotherapie, zodat ze ook thuis verder kunnen oefenen in het intrainen van een waardevolle en handige nieuwe gewoonte.

ik ga ervan uit dat deze hypno instructor ons hypnotherapeuten nog veel moois zal brengen, in ieder geval kan ik 1 term van hem ondersteunen, geheel in mijn eigen leven.

I am a hypno junkie!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen