zondag 14 februari 2010

Regels van de Geest

1. Elke gedachte / idee veroorzaakt een fysieke reactie

iedere gedachte heeft een lichamelijke respons vanuit emotionele ladingen vanuit het verleden, dit kan onbewust en bewust gebeuren.

2. wat je verwacht, neigt naar realisatie.

dit geldt vooral in het leven, het wordt ook de law of attraction genoemd, waar je je op richt , zoek je onbewust ook op waardoor je steeds meer van hetzelfde krijgt. maar ook prettige gebeurtenissen die je verwacht, er echt in gelooft, maken dat de richting van de realisatie hiervan meer en meer aan je getoond wordt. ineens zie je borden met reclame waarin een doel van je verbeeldt wordt of kom je die persoon weer tegen.

3. wanneer een idee geaccepteerd is door het onbewuste blijft het zo, totdat het vervangen wordt door een ander idee. hoe langer het idee bestaat, hoe meer weerstand er is om het vervangen door een nieuw idee

hoe meer bewijslast je opbouwt voor een idee, hoe meer de rationele , analyserende geest, je bewuste hier onderbouwing voor zoekt. toch als je een idee loslaat en plaats maakt voor een nieuw, dan komt er ruimte voor andere gevoelens . aangezien je gedachten ook je lichamelijke sensaties geven....

Hoe hebben deze regels van de geest jouw leven kleur gegeven en hoe veel invloed hebben deze factoren op jouw gevoel van welzijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen